{activity.title}}

Curs Stress and Rescue

El curs de Stress and Rescue es el pas perfecte per qualsevol Open Water Diver amb experiencia, i un requisit per tots aquells que busquen convertir-se en Pro.

El estres es reconegut com una de les causes mes prominents d'accidents relacionats amb el busseig, llavors saber com reconeixer-ho abans, durant i despres de una immersio es essencial per a evitar y preveure aquestes situacions. Aquest curs et donara totes les eines necesaries per a detectar y respondre al estres, expandint tambe sobre les habilitats y procediments que son necessaris per qualssevol operacio de rescat amb exit, i els subsequents primers auxilis que s'han de proporcionar. 

Aquest curs t'entrenara per a situacions d'emergencia, llavors es requerira un cert nivell de dedicacio y atencio de la teva part. Arrel d'aixo trobaras una gran millora personal, debut a que nosaltres estarem constantment posant a prova les teves habilitats com a bussejador, ya que s'espera que no nomes poguis controlar-te a tu mateix sota l'aigua, si no que tambe hauras de poder demostrar control sobre un altre bussejador a la mateixa vegada.

 

Inclòs

- Stress & Rescue course

- React Right (CPR, O2) course

Requisits

- Advanced Open Water


Galería