Els nostres serveis


Lloguer d'Equips

L'equip de busseig està inclòs en els batejos i en tots els nostres cursos. Per altres activitats, és possible llogar el material que necessitis.

Oferim el lloguer de peces soltes a 7 € cadascuna i l'equip complet per 25 €. Tots els lloguers són vàlids per a tot un dia d'activitat amb Odysea.

Per descomptat, les ampolles i els cinturons de llast estan inclosos en totes les nostres activitats.

 

Assegurança

En qualsevol activitat de busseig, és vital i obligatori disposar d'una assegurança que ens pugui cobrir sota l'aigua. En tots els nostres cursos i fins i tot en els Batejos no t'has de preocupar perquè està inclosa.

Per als bussejadors titulats, també podem expedir assegurances de busseig que pots comprar-los per un dia, un mes o un any i son vàlids a tot el món!

Día: 7€
Any: 35-40€

DiveTravel

Venda de Material

Tenir el teu propi equip et donarà seguretat, comoditat i tranquil·litat.

És per això que en Odysea estem a la teva disposició per aconsellar-te sobre el material que et vindrà millor en funció de les teves necessitats.

Si vols comprar el teu primer equip o si vols completar-lo amb alguna peça específica, pregunta'ns i t'ajudarem a triar. Disposem d'equips de totes les gammes de les marques Beuchat.

Revisió Cressi

Tenim a la teva disposició el servei de manteniment i revisió d'equips.

És de gran importància, utilitzar el teu material revisat per excloure tots els riscos de mal funcionament. D'aquesta manera bussejarás garantint-te més seguretat!