{activity.title}}

Open Water Diver

Explorar el món submarí és un espectacle increïble!

Si ja has assaborit el món subaquàtic en el bateig de mar i necessites més, o tens clar que vols adquirir tots els coneixements necessaris per a ser bussejador i conèixer el que s'amaga sota el mar, el curs Open Water Diver és el primer pas d'un viatge que et canviarà per sempre!

Amb nosaltres podràs seguir no només un curs teòric amb els conceptes bàsics del busseig, si no també aprendre les tècniques i habilitats necessàries per a convertir-te en un bus segur, confiat i preparat per saltar a l'aigua de forma independent. La formació la realitzes al teu ritme i segons la teva disponibilitat, vine a Odysea i dissenyarem el teu programa de formació.

Per als nens entre 10 i 14 anys disposem també del programa Open Water Junior, una formació amb atenció personalitzada per als petits amb total tranquil·litat per als pares!

Curs de 3 a 5 dies, no es necesari que siguin dies consecutius, ens adaptem al teu horari! Posa't en contacte amb nosaltres i solicita'ns mes informació sobre com convertir-te en submarinista!

Proxim pas : el curs de Advanced Adventurer

Inclòs

- Material didàctic per la formació

- Formació teòrica

- Sesions pràctiques de piscina o platja

- Immersions en mar obert

- Equip de busseig

- Assegurança durant el curs

Requisits

- Tenir 10 anys mínim


Galería